SELECTEER HIER JE FUNCTIE

Overzicht functies

Overzicht Functies

Hier vind je een overzicht van functies bij de provincie. De provincies zijn verantwoordelijk voor een grote variatie aan taken. Dit zijn deels wettelijke taken, die elke provincie heeft. Daarnaast zijn er autonome taken, die afhangen van de politieke keuzes die een provincie maakt. De provincies hebben verder veel vrijheid in de manier waarop zij hun taken organiseren. Het gevolg is dat er grote verschillen zijn tussen provincies in aard en organisatie van de werkzaamheden. Dit heeft weer als gevolg dat er een groot aantal verschillende functies is, met per provincie verschillende aanduidingen.

Voor de overzichtelijkheid zijn de functies aangegeven met een verzamelnaam. Met leidinggevende wordt dus elke functie van leidinggevende bedoeld zoals directeur, afdelingshoofd, teamleider.

Selecteer de functie die het beste past bij je eigen functie. Je krijgt dan een korte omschrijving en een overzicht van de bijbehorende werkzaamheden.

Weet je al over welke werkzaamheden of risico’s je meer wilt weten? Ga dan rechtstreeks naar de overzichtspagina voor werkzaamheden of voor risico’s.