Over de Arbo Campus

Wij vertellen je graag meer

De Arbo Campus is een initiatief van het A&O-fonds Provincies in samenwerking met de provincies. Het is dé plek waar je alles vindt over veilig, gezond en met plezier werken bij de provincie.

Op de Arbo Campus vind je informatie over duurzame inzetbaarheid en vitaliteit, zoals meer Bewegen, niet Roken, matig Alcohol, gezonde Voeding, meer Ontspanning en werken aan Ontwikkeling. Er staat een toelichting op de ontwikkelingen in de arbeidsgerelateerde zorg, met bijzondere aandacht voor de manier waarop provincies dit oppakken. Verder vind je er een overzicht van zorgprofessionals; wat verstaan we daaronder en wat kun je van hen verwachten?

Onder inspiratie vind je interessante informatie of inspirerende workshops en bijeenkomsten waar jij je voordeel mee kunt doen.

In de Arbocatalogus vind je een uitgebreid overzicht van risico’s die horen bij jouw werkzaamheden, en een aantal leeroplossingen die je kunt inzetten om deze risico’s te verminderen. Deze leeroplossingen variëren van instructies, filmpjes en tips tot complete e-learningoplossingen, webinars en trainingen. Via de Arbocatalogus navigeer je eenvoudig door functies of werkzaamheden en vind je de bijbehorende risico’s. Bij de risico’s vind je vervolgens verwijzingen naar geschikte leeroplossingen.