Het Goede Gesprek

Twee vrouwen tijdens een werkoverleg

Het Goede Gesprek

Jij en je leidinggevende voeren steeds vaker ‘het goede gesprek’ ter vervanging van de traditionele functioneringsgesprekken. Maar hoe doe je dat nou precies? En hoe kun je je goed voorbereiden?

Het A&O-fonds Provincies heeft in opdracht van de cao-partijen de tool Het Goede Gesprek ontwikkeld die jou, en ook je leidinggevende, hierbij kan ondersteunen. Maak er gebruik van daar waar jij het handig vindt!

Screenshot van 'Het goede gesprek'

In de tool vind je instrumenten, tips en informatie die je helpen bij het voeren van het goede gesprek. Je kunt bijvoorbeeld – samen met je leidinggevende – een gesprek plannen, voorbereiden, vastleggen en evalueren. En om feedback en/of feedforward vragen bij collega’s. Ook is de cao provinciale sector opgenomen. De tool Het Goede Gesprek is beschikbaar als webversie en als app. De app is onder de naam Het Goede Gesprek te downloaden in de App Store en de Google Play store. De tool blijft in ontwikkeling. Update de app daarom regelmatig!

[icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title=”Via een speciale tool gemakkelijk feedback/feedforward vragen bij collega’s of anderen waar je mee samenwerkt.” icon_color=”#21880c” title_color=”#818181″][icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title=”Je kunt een gesprek plannen, voorbereiden en vastleggen. Voor jezelf of samen met je leidinggevende.” icon_color=”#21880c” title_color=”#818181″][icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title=”Beschikbaar als app op je smartphone/tablet of als webversie. Waar je zelf de voorkeur aan geeft.” icon_color=”#21880c” title_color=”#818181″]
Tags:
, ,