Webinar positieve instelling

Webinar positieve instelling

Positief en oplossingsgericht denken en handelen: Nederlanders zijn samen met Duitsers het meest kritische volk in de wereld. Dit heeft te maken met mentaliteit en met cultuur. We zijn hierdoor enerzijds succesvol maar anderzijds hebben we altijd iets te klagen.

Hoe kun je door een positieve instelling in denken en handelen meer succesvol worden. Er zit een enorme kracht als je weet hoe je je focus, taalgebruik, vraagstelling neutraal/ positief krachtiger kunt maken. Je zult merken dat je anderen beter kunt beïnvloeden, je krijgt meer grip op oplossingsgericht denken en handelen en je voelt je ook stukken beter. Bovendien wordt je een magneet voor je omgeving. Mensen houden immers van zonnige mensen. Met een positieve instelling in denken en handelen bereik je sneller je doel en op een plezierige constructieve manier.

Studieduur: 30 minuten
Toets: nee
Niveau: voor iedereen

Dit webinar is gratis te volgen voor provinciemedewerkers via A&O ProvinciE-learning.

Je kan je eenmalig inschrijven en vervolgens gebruik maken van het volledige aanbod. Heb je al een account bij A&O ProvinciE-learning, dan zijn deze cursussen automatisch toegevoegd.