Winnares winactie ‘Bootcamp’

Winactie strippenkaart bootcamp

Winnares winactie ‘Bootcamp’

In het kader van de campagne rondom de Arbo Campus, hebben we een strippenkaart verloot voor een Bootcamp. Irene Smolders van de provincie Gelderland is de gelukkige winnares. A&O sprak haar aan de telefoon.

Wat dacht je toen je hoorde dat je deze prijs had gewonnen?

“Dit is mijn kans om eindelijk eens een bootcamp uit te proberen. Ik heb het al zo vaak gezien. Het is volgens mij de perfecte combinatie van een aantal dingen die ik zoek in sport: buiten in de natuur, samen met een groep en met een instructeur die je motiveert. Het lijkt me superleuk en nu kan ik kijken of het echt wat voor me is.”

Ben je veel bezig met bewegen?

“Als beleidsmedewerker natuur en landschap heb ik een zittend beroep. Daarom vind ik het belangrijk om voldoende te bewegen. Helaas woon ik te ver weg om dagelijks met de fiets naar mijn werk te gaan, maar als het lukt maak ik in mijn pauze een wandeling. En ik fitness één tot twee keer per week. Een bootcamp zou een mooie toevoeging zijn, zeker in de zomermaanden.”

Ben je bekend met het A&O-fonds?

“Ik werk nu drie jaar als ambtenaar en de HR-manager wees mij op de instrumenten van het A&O-fonds. Ik heb inmiddels een aantal cursussen gedaan zoals EHBO en Basiskennis ambtenaar die beide heel nuttig waren. En via de Arbo Campus heb ik bijvoorbeeld e-learnings voor een goede zithouding en oefeningen voor mijn rug gedaan. Ik vind deze prijs dan ook heel mooi aansluiten.”