E-book Van stress naar flow, de keus is aan jou

E-book Van stress naar flow, de keus is aan jou

Stress en flow staan lijnrecht tegenover elkaar. Als stress te lang duurt of te vaak voorkomt, kan het een gevaar zijn voor je gezondheid. Flow geeft je juist veel voldoening, energie en een geluksgevoel. Het is een ervaring waarbij je zo in een activiteit opgaat, dat je haast alles om je heen vergeet en alleen daarop gefocust bent.

Dit boek beschrijft hoe je zelf de regie in je leven blijft houden door het versterken van jouw authenticiteit. Jij kiest hoe je omgaan wilt gaan met dat wat je tegen komt. Je doet dit vanuit respect voor jezelf en voor anderen. Dit vergroot het vertrouwen in jezelf en vermindert stress. Als je daarnaast activiteiten kiest die je uitdagen en waar je goed in bent, vergroot je de kans op flow-ervaringen. Kortom, de moeite waard om er mee aan de slag te gaan!

Bij de A&O ProvinciE-bieb kun je als provinciemedewerker gratis bondige, educatieve e-books downloaden over verschillende onderwerpen. Het pakket bevat unieke e-books die zijn ingedeeld in diverse categorieën om het zoeken te vergemakkelijken.Het is mogelijk om de e-books direct te downloaden in PDF-formaat en te lezen op elke device.