A&O Provincie Academie

Vrouw steekt hand op

A&O Provincie Academie

Wil je graag bijleren en je ontwikkelen? De A&O Provincie Academie is hét leerplatform voor alle provinciemedewerkers.

Vrouw steekt hand op

Als je een e-learning wilt volgen of een webinar bekijken, ga dan aan de slag met A&O ProvinciE-learning. Lees je liever een educatief e-book? Die vind je in de A&O ProvinciE-bieb. Allemaal gratis voor jou als provinciemedewerker. Ook bieden we je een betaald cursusaanbod in samenwerking met de VNG Academie. Kijk wat jou het beste past!

A&O ProvinciE-learning

Wil je jezelf ontwikkelen via een korte, krachtige online cursus? Of wil je weggezakte kennis opfrissen? Volg dan een van de gratis online cursussen van A&O ProvinciE-learning. Gewoon op het tijdstip dat het jou uitkomt, en op een plaats die voor jou het prettigst werkt.

A&O ProvinciE-Bieb

Wil je bijleren en je talenten nog verder ontwikkelen? Kom dan naar de A&O ProvinciE-bieb met meer dan 800 educatieve e-books en audioboeken! Je kunt de e-books direct downloaden in pdf-formaat en lezen op elk apparaat. De audioboeken kun je op de site beluisteren of downloaden en via je audiospeler afspelen. Dit terwijl je onderweg bent of gewoon thuis op de bank, kortom waar en wanneer het jou uitkomt.

VNG Academie

Wil je werken aan de professionalisering van jou als ambtenaar? Dat kan met het cursusaanbod van de VNG Academie. De VNG Academie is hét leerplatform voor gemeenteambtenaren. Omdat er veel overlap is met onderwerpen die ook voor provincieambtenaren spelen, is het A&O-fonds Provincies hiermee in 2017 een samenwerking aangegaan.