Header website mobiel

Direct naar

Arbocatalogus

Krijg inzicht in de risico’s van uw werkzaamheden en de mogelijke leeroplossingen om deze risico’s te verminderen.

Vitaliteit

Vitaliteit is belangrijk. Vitaal worden, zijn en blijven. Professionals Arbeid & gezondheid en arbeidsgerelateerde zorg.

Agenda

Regelmatig worden er interessante Trainingen, Events en Workshops gehouden. Lees meer en bekijk de agenda.

quote-green
“Het is belangrijk dat het werken bij de provincie gezond en veilig is. Als werkgever wil de provincie dit graag faciliteren. De Arbo Campus helpt medewerkers hierbij; het maakt de risico’s inzichtelijk van werkzaamheden en biedt tegelijkertijd verschillende oplossingen om die risico’s te minimaliseren. Daarnaast is er ruim aandacht voor informatievoorziening en actualiteiten rondom verschillende vitaliteitsthema’s.”

Over de Arbo Campus

De Arbo Campus is een initiatief van het A&O-fonds Provincies in samenwerking met de provincies. In het fonds werken werkgevers en vakbonden samen aan de doelstelling: eraan bijdragen dat de provincies aantrekkelijke, dynamische en creatieve organisaties zijn. De provincies werken aan een gezond arbeidsklimaat, met ruimte voor weerbare en wendbare medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en hun loopbaan. De Arbo Campus speelt hierin een belangrijke rol.

Teamoverleg